Onze categorieën
Over onsContact

De Beste Koffiemachine voor een echte Koffieleut

Kylie Goutziers
Auteur: Kylie Goutziers
Published 29.07.2021 - Updated 09.08.2022
De Beste Koffiemachine voor een echte Koffieleut

Nederlanders drinken gemiddeld 8,4 kg koffie per persoon per jaar. We zijn dus echte koffieleuten, maar iedereen heeft wel eens te sterke of te slappe bak koffie gedronken die totaal niet smaakt, en dat is alleen maar zonde. Hoe je de beste koffiemachine kiest waarmee elk kopje koffie een feest in jouw mond is, lees je in dit artikel. Om je alvast wat te helpen vind je hieronder de vijf beste koffiemachines van nu.

Waarom een koffiemachine kopen?

Hou je van koffie, dan is een koffiemachine onmisbaar. Elke ochtend een kopje koffie drinken is voor de meeste mensen een geluksmoment en ikzelf kan ondertussen ook niet meer zonder die stoot energie in de ochtend. Je hoeft nu niet langer meer te twijfelen welke koffiemachine je wilt kopen. Zo kan ook jij genieten van dat geluksmoment en heb je weer genoeg energie om de hele dag door te komen.

Het is belangrijk om te investeren in een goede koffiemachine, zodat je optimaal kan genieten van een lekker bakje koffie. Als je elke dag koffie drinkt, wil je dat je kopje koffie wel van kwaliteit is en moet de machine ook makkelijk in gebruik zijn. Niemand heeft zin om elke dag te prutsen met het koffiezetapparaat!

Of je nou een espressomachine wilt voor echte Italiaanse koffie, een halfautomaat met diverse mogelijkheden, of dat je gewoon een simpel filterkoffiezetapparaat wilt, er is voor ieder wat wils.

Vind hieronder alvast onze top 3 keuzes! Lees verder in deze koopgids hoe je daarna het beste koffiezetapparaat voor jou kiest.

UNKNOWN coffee makers

UNKNOWN coffee makers

Moccamaster KBGV Select

Moccamaster KBGV Select
Vermogen: 0 W
Snoerlengte: 1 m
Bekijk op Bol.comBekijk op Coolblue

Capresso CoffeeTeam TS with conical

Capresso CoffeeTeam TS with conical

Koffiemachine: Hoe maak ik de beste koop?

Het lijkt misschien moeilijk om een keuze te maken tussen de honderden koffiemachines, maar er zijn een aantal dingen waarop je kunt letten als je een koffiemachine wilt kopen die helemaal bij je past. Dus als jij het rijtje hieronder afgaat vind je in no time de beste koffiemachine!

Alle koffiemachines op een rijtje

Als eerste is het belangrijk om kort te kijken naar de verschillende koffiemachines die er zijn, zodat jij een beter beeld hebt wat bij jou past. Elk apparaat heeft zijn eigen voor- en nadelen. Zo is de een wat duurder, maar heeft wellicht meer opties en de ander is juist goedkoper of simpeler. Het is maar net wat jij fijn vindt.

De volautomaat: makkelijk hoge kwaliteit koffie

Volautomaten of koffiezetapparaten met bonen zetten volledig automatisch een espresso of lungo, en in sommige gevallen zelfs melkspecialiteiten.

➕ Volautomaten zetten hoge kwaliteit koffie, hebben een ingebouwde bonenmaler en vaak beschikken ze over een automatisch reinigings- en/of ontkalkingssysteem en soms een melkopschuimer.

➖ De bonenmaler maakt herrie bij het malen, het duurt langer voor je je koffie hebt en ze zijn vaak redelijk duur.

Pistonmachine: professionele koffie met veel invloed op smaak

De pistonmachine is een halfautomaat, waarbij je veel controle hebt over de smaak van de koffie.

➕ Alles is handmatig in te stellen, jij bepaalt de smaak helemaal zelf, en sommige pistonmachines hebben ook een ingebouwde bonenmaler of een melkopschuimer.

➖ Dit is een apparaat voor een echte koffiekenner. Als je er niet veel verstand van hebt, is dit misschien geen optie voor jou. Het kost ook wat meer tijd en de prijs is relatief hoog.

Cup- en padmachine: snel en eenvoudig lekkere koffiesmaken

Bij een cup dan wel pad machine doe je de cup of pad erin, druk je op een knop en klaar is Kees.

➕ De aanschafprijs is relatief laag, hij vergt weinig onderhoud en is erg gebruiksvriendelijk.

➖ Je bent vaak gebonden aan een bepaald merk cup of pad, en die zijn soms aan de prijs. Wegwerpcups maakt dit apparaat minder duurzaam.

Filterapparaat: makkelijk en goedkope koffie

Een filterapparaat is een van de meest gebruikte apparaten, omdat het zeer makkelijk in gebruik en goedkoop is.

➕ Het is eenvoudig, je bepaalt zelf de sterkte en zet een hele kan die bij een goed filterapparaat lang warm blijft.

➖ Je kunt geen speciale koffie zetten en het apparaat heeft ook geen andere functies.

Cafetière: goedkope en traditionele koffie

Bij een cafetière heb je op een makkelijke manier koffie, je vult hem met heet water en gemalen bonen, daarna druk je de zeef naar beneden en je koffie is klaar.

➕ Werken met een cafetière blijft leuk, je hebt redelijk wat invloed op de smaak, het is een eenvoudig appraat en de prijs is laag.

➖ Koffie zetten kost wat meer tijd en het kan zijn dat er een beetje aanslag in de kan achterblijft.

Percolator: koffie op een traditionele en duurzame manier

De percolator is een ouderwets koffiezetapparaat die weer helemaal in is, omdat je geen elektriciteit nodig hebt! Je zet dit retro-apparaat op het fornuis of op het vuur, en je zet op een leuke manier koffie.

➕ Je bepaalt zelf de smaak en sterkte en de prijs is erg laag. Je hebt geen elektriciteit nodig, dus je zet een duurzaam kopje koffie, en neemt hem hierdoor ook makkelijk mee op reis.

➖ Het kost wat meer tijd tot je je koffie hebt, het apparaat is wat moeilijk schoon te maken en het is vooral geschikt voor gasfornuizen.

Volautomaat zet koffie

Type koffie

Een van de grootste verschillen tussen de koffiemachines is het type koffie dat je in de machine doet. Daarom dat dit ook een van de belangrijkste dingen is om uit te zoeken. Zo kun je al een aantal koffiemachines uitsluiten.

Type koffie:

  • Koffiebonen
  • Gemalen koffie
  • Koffiepads
  • Koffiecups

Koffiebonen die vers gemalen worden in de koffiemachine geven meestal een sterke en verse smaak, zoals in volautomatische koffiemachines en in sommige espressomachines. De maalgraad staat voor hoe fijn of grof je de koffiebonen maalt. Dit is van invloed op de doorlooptijd van het water, wat op zijn beurt bepaalt hoeveel smaak het water onttrekt aan de koffie.

Door met de maalgraad te experimenteren, kom je uiteindelijk achter welke smaak je voorkeur krijgt. Een nadeel van verse koffiebonen is dat het wat langer duurt voor je je kopje koffie hebt dan wanneer je bijvoorbeeld cups gebruikt. Daarnaast heeft zo'n koffiemachine vaak meer onderhoud nodig en maakt het meer merrie.

Vooraf gemalen koffie wordt in dezelfde machines gebruikt alsook in koffiezetapparaten met een filterhouder. Dit scheelt herrie en tijd die je kwijt bent aan het malen van de koffie. Veel koffieleuten en barista's zijn minder fan van gemalen koffie, omdat je hierbij weinig tot geen invloed hebt op de maalgraad. Daarnaast neemt de versheid van de koffie af wanneer deze van tevoren gemalen is. Een voordeel is dat het makkelijk in gebruik is en dat de herrie van het koffiemalen je bespaard blijft.

Bij koffiecups en capsules heb je snel je kopje koffie en ze zijn super makkelijk in gebruik. Daarnaast hebben ze ook nog eens een groot aanbod van verschillende smaken. Cups zijn echter wel een stukje duurder dan bonen of gemalen koffie en het verpakkingsmateriaal per cup is iets minder duurzaam.

Koffiepads lijken erg op cups en hebben ook grotendeels dezelfde voor- en nadelen. Ze zijn snel, makkelijk in gebruik en er zijn een paar verschillende smaken. Pads zijn iets goedkoper en duurzamer dan cups, maar produceren soms slappere koffie.

Soorten koffie: een cappuccino, een latte of toch een zwart kopje koffie?

Bij het maken van een keuze is het belangrijk om naar te kijken naar de koffie die jij het meeste drinkt. Als jij graag een standaard bak koffie drinkt, is een filterkoffiezetapparaat prima. Lekker goedkoop, snel en geen gedoe met het malen van de bonen.

Wil je veel variëren in de smaak van je kop koffie zonder veel gedoe, dan is de cup- of padmachine geschikt. Deze is makkelijk in gebruik en je zet snel een bakje koffie – of dat nou een espresso of een latte macchiato is. Wil je de details van de smaakprofielen zoveel mogelijk beïnvloeden? Dan is een volautomaat of espressomachine met een melkopschuimsysteem juist beter!

Als je graag speciale koffies drinkt, is het noodzakelijk dat je toekomstige koffiemachine je die optie geeft. Als zo'n koffiemachine boven je budget valt, kun je ook los een melkopschuimer kopen. Dat scheelt weer heel wat in het budget! 😉

Iemand giet melk in koffie en maakt latte art met een hartje

Kopjes per keer

Let op het aantal kopjes per keer die de machine zet. Is één per keer prima voor jou? Dan is bijvoorbeeld een Nespressokoffiezetapparaat geschikt. Wil je er twee, zodat jij en je partner tegelijk koffie kunnen drinken? Dan kan je bijvoorbeeld een Senseo-apparaat nemen.

Wil je een hele kan zetten in 1 keer? Dan kom je uit op een filterkoffiezetapparaat, een van de weinige apparaten voor meer dan 2 kopjes per keer.

Meerdere koffiesmaken

Wil je meerdere smaken uitproberen? Apparaten die met cups en pads werken, zetten vaak verschillende soorten koffie zonder dat jij daar veel werk voor hoeft te doen. De mogelijkheden van de verschillende smaken zijn eindeloos. Nespresso heeft bijvoorbeeld al 28 smaken: vanille, karamel, Masters Origin India, Envivo Lungo, espresso Livanto, Rigretto, decafé en nog veel meer.

Helaas zijn er weinig persoonlijke instellingen mogelijk, nauwelijks extra's (zoals melkopschuimer of kopjesverwarmer), de machine heeft een klein waterreservoir en de prijs per kopje is relatief hoog.

Wil je de details van je koffie finetunen, maar heb je niet zo'n behoefte aan koffie met een karamelsmaakje of de optie om warme chocomel te zetten met je koffiemachine? Dan is een volautomaat een goed idee. Je regelt de maalgraad en de hoeveelheid water die door de koffie loopt, en stelt ook soms zelf de watertemperatuur in. Bovendien zet je met een ingebouwd melkopschuimsysteem zelf een heerlijke cappuccino.

Melkopschuimmethode

Qua melkopschuimmethode heb je verschillende opties. Je kunt een losse melkopschuimer kopen, of een koffiemachine dat zijn eigen systeem heeft. Dit kom je in 3 vormen tegen: via het stoompijpje, een ingebouwd melkreservoir of door een melkslang.

Stoompijpje

Een stoompijpje zorgt voor professioneel melkschuim, maar is een lastige manier om melk op te schuimen. Je kunt zelf de hoeveelheid melkschuim en de luchtigheid controleren, wat voor degenen die een beetje willen experimenteren een groot pluspunt is.

Een stoompijpje zit vaak op pistonmachines en volautomaten – en soms zelfs op Nespresso-apparaten – en is voor echte koffieprofessionals. Als je niet veel verstand hebt van koffie of melkopschuimen, is het misschien beter op voor een makkelijkere methode te gaan.

Ingebouwd melkreservoir

Dit is de makkelijkste manier op melk op te schuimen. Je vult het reservoir met melk, drukt op een knop en het ingebouwde melkreservoir doet de rest. Je stelt hierbij zelf in tot welke consistentie de melk wordt gestoomd.

Het melkreservoir en de melkleiding worden meestal zelf door de machine schoongemaakt na gebruik. Er zijn ook apparaten met een los melkreservoir; deze moet je elke keer na gebruik zelf reinigen.

Melkslang

De melkslang zit een beetje tussen het melkreservoir en het stoompijpje in. Je hangt hierbij het slangetje in een kan met melk, waarna de slang de melk opzuigt en lekker melkschuim maakt. Het machine spoelt het slangetje automatisch schoon met heet water. De melkkan moet je helaas zelf reinigen. 🧽

Waterreservoir

Drink je veel koffie op een dag? Dan is een koffiemachine met een groter waterreservoir een must. Dat geldt dubbel als je een heel gezin hebt dat graag koffie drinkt. Wordt er weinig koffie gedronken op een dag? Dan is een groot waterreservoir niet zo van belang.

Een kopje koffie bevat gemiddeld 150 ml water. Het watergebruik verschilt echter per soort koffie dat je maakt – een espresso heeft bijvoorbeeld minder water nodig dan een lungo. Een lungo heeft ongeveer 80 à 110 ml water per kopje nodig, terwijl een espresso 30 à 40 ml water per kopje nodig heeft.

Koffie bovenin een kleine maler

Maalschijven

De maalschrijven zijn alleen van toepassing bij volautomatische koffiemachines en espressomachines met een ingebouwde koffiemaler. Als je een machine met bonenmaler wilt, is het erg belangrijk om naar de maalschijven te kijken.

Soorten maalschijven

Je hebt twee soorten maalschijven: platte en conische. Platte maalschijven zijn twee ringen met kartelranden waartussen de bonen gemalen worden. Meestal zie je deze maalschijven in koffiemolens. Conische maalschijven zijn kegelvormig en deze komen vaak voor in espressomachines.

Conische maalschijven hebben een groot voordeel: de motor hoeft minder snel te draaien om hetzelfde resultaat te krijgen als bij platte maalschijven. De temperatuur loopt hierdoor minder op, waardoor de smaak van de uiteindelijke koffie minder wordt aangetast.

Je hebt voor conische maalschijven wel een krachtigere motor nodig, dus de machines met conische maalschijven zijn doorgaans iets duurder.

Materiaal

De twee voornaamste materialen die men voor maalschijven gebruikt zijn roestvrij staal en keramiek. Roestvrij staal is niet slijtvrij en wordt tijdens het malen relatief snel heet, wat nadelig is voor de koffiesmaak.

Het andere materiaal is keramiek. Deze maalschijven gaan langer mee, zijn slijtvast en zorgen voor minder vrijgekomen warmte tijdens het malen. Maalschijven van keramiek zijn een stuk duurder dan de roestvrijstalen optie, maar alle voordelen zijn de prijs waard als je het je kunt veroorloven.

Boiler

De boiler van een koffiemachine is zeer cruciaal. Deze moet ervoor zorgen dat de koffie de ideale temperatuur bereikt. De temperatuur van het water beïnvloedt hoe snel de smaken uit de koffie worden gehaald. Als koffie te warm wordt, is er een kans dat het verbrandt en bitter smaakt! De beste temperatuur van een bakkie koffie is tussen de 90-96 °C.

Een enkele kleine boiler is snel warm, waardoor je sneller van je koffie geniet. Je kunt hiermee echter niet tegelijk espresso zetten en melk opschuimen. Daardoor ben je niet alleen meer tijd kwijt, maar kun je de temperatuur van je gestoomde melk niet bijstellen.

Sommige automatische koffiemachines hebben een dubbele boiler. Hiermee voorkomen je deze problemen. Je kunt zelfs een aparte temperatuur instellen op de tweede boiler, zodat je melk niet te heet wordt!

Vermogen

Als de koffiemachine veel vermogen heeft, is de koffie vaak sneller klaar en dat is alleen maar fijn. Als een koffiemachine veel vermogen heeft, maar wel bonen moet malen, duurt het misschien alsnog langer dan wanneer een zwakker filterkoffiezetapparaat eenzelfde hoeveelheid koffie zet.

Gebruikersprofielen

Bij de volautomaten en geavanceerde espressomachines kun je een gebruikersprofiel instellen. Dat is megahandig, omdat je de instellingen hiermee per gebruiker opslaat. Hierdoor hoef je niet elke keer de machine opnieuw in te stellen nadat een ander gezinslid hem op zijn/haar manier heeft ingesteld.

Dit is vooral een fijne optie voor grote gezinnen waarvan iedereen zijn of haar koffie anders drinkt. Kijk wel goed of de machine genoeg gebruikersprofielen heeft, zodat iedereen ervan kan genieten.

Pompdruk

De pompdruk is vooral van toepassing bij volautomaten en espressomachines. Het is de druk waarmee het water door de koffiemachine naar en door de koffie loopt. De gouden standaard is een pompdruk van 9 bar. Hierdoor beweegt het water zich goed door de gemalen koffie en onttrekt het water zo veel mogelijk smaak uit de koffie. Er zijn ook machines die een pompdruk hebben van 15 bar. Hierdoor krijg je ook nog eens een prachtige cremalaag.

De crema op een espresso bestaat uit suikers en oliën die vrijkomen bij het malen van de koffiebonen en zetten van de koffie. Omdat oliën blijven drijven, vormt zich een laagje op de koffie. De cremalaag is een herkenningspunt van goede koffie, omdat je zo kan zien dat de koffie met voldoende pompdruk is gezet.

Koffiecrema onder koffiepiston

Automatische uitschakeling

Ik vergeet vaak om de koffie uit te zetten, daarom is voor mij een apparaat met automatische uitschakeling fijn. Als je dat ook hebt of als je stroom wilt besparen, is dit ook een geschikte optie voor jou.

Kopjesverwarmer

Vind je het fijn dat jouw kopje koffie niet te snel afkoelt? Dan is een koffiemachine met kopjesverwarmer de perfecte optie voor jou. Als de machine een kopjesverwarmer heeft, verwarmt het je kopje voordat je koffie erin komt.

Onderhoud

Let op of de koffiemachine veel onderhoud nodig heeft. Elke koffiemachine heeft onderhoud nodig, maar sommige hebben net even wat meer aandacht nodig dan je misschien zou willen.

Vaatwasserbestendigheid

Het is fijn als een koffiemachine verschillende onderdelen heeft die in de vaatwasser kunnen, zoals een uitneembare zetgroep in het geval van een automaat. Zo hoef je ze zelf niet af te spoelen wanneer het tijd is voor een poetsbeurt. Niet alles kan echter in de vaatwasser, en de vaatwasser dient ook niet als ontkalkingsmethode.

Reinigings- of ontkalkingsysteem

Er zijn gelukkig koffiemachines die zelf een reinigings- of ontkalkingssysteem hebben. Dat is lekker makkelijk, maar dat maakt die machines meteen wat duurder. Veel hiervan hebben ook een indicatielampje dat aangeeft wanneer het tijd is voor een ontkalkingsbeurt.

Uitneembare zeteenheden

Uitneembare zeteenheden in koffiemachines kun je onder de kraan goed afspoelen. Een zeteenheid die niet uitneembaar is, is dus een stuk moeilijker schoon te maken.

Waterfilter

Er zijn koffiemachines met een smart waterfilter of een AquaClean-filter. Door dit filter, die je op verzoek van de machine vervangt, hoef je gedurende de eerste 5000 kopjes je machine niet te ontkalken en krijg je helder, zuiver water. Dat scheelt enorm in onderhoud!

Soort machine

Verschillende machines hebben elk een andere hoeveelheid onderhoud nodig. Bijvoorbeeld een espressomachine (ook wel pistonmachine genoemd) vergt extra aandacht voor het piston: die moet je goed schoon houden en laten drogen. De rubberen ring hiervan droogt op den duur bovendien uit. Als dat gebeurt, moet je hem vervangen.

Formaat van de koffiemachine

Espressomachines zijn doorgaans veel groter dan een klein Nespresso-apparaat of een cafetière, dus is het goed om te kijken hoeveel plek jij hebt. Heb je maar weinig plek voor het koffiezetapparaat, kies dan voor een klein lichtgewicht.

Heb je veel plek en wil je een grote met veel opties, dan is een grotere koffiemachine beter voor jou. Veel volautomaten en espressomachines zijn doorgaans aan de middelgrote tot grote kans.

Smart-functies

Steeds vaker zien we ook koffiemachines die via internet- of Bluetooth-verbinding te koppelen zijn aan je smartphone, de zogenaamde slimme koffiemachines. Koffie zetten is nog nooit zo makkelijk geweest! Je zet hiermee namelijk koffie op afstand via de bijbehorende app. Zo kun je meteen 's ochtends de koffie alvast laten zetten terwijl je je aankleed, zodat hij klaar staat als je beneden komt.

Een ander voordeel is dat je je koffiemachine hierdoor makkelijker onderhoudt. De app geeft meldingen als je machine ontkalkt moet worden of onderhoud nodig heeft. Je vergeet zo nooit meer je koffiemachine schoon te maken.

Tot slot stel je ook nog je favoriete koffie recepten zelf in. Voer het één keer in op de app en vervolgens zet je met een druk op de knop elke keer je favoriete koffie! Je hoeft niet meer je favoriete instellingen (zoals de koffiesterkte en hoeveelheid melk) telkens opnieuw in te voeren; de app onthoudt je favoriete koffie voor je.

Budget

De laatste tip is vrij logisch: houd rekening met je budget. Het is goed om te investeren in een goede koffiemachine, maar kijk naar je wensen. Als een goedkopere machine beter bij je past, hoef je natuurlijk niet te veel geld uit te geven.

De 5 beste koffiemachines op een rij

1. UNKNOWN coffee makers

1. UNKNOWN coffee makers

2. Moccamaster KBGV Select

2. Moccamaster KBGV Select
Vermogen: 0 W
Snoerlengte: 1 m

3. Capresso CoffeeTeam TS with conical

3. Capresso CoffeeTeam TS with conical

4. coffee makers

4. coffee makers

5. Capresso CoffeeTeam TS with conical

5. Capresso CoffeeTeam TS with conical

Veelgestelde vragen over koffiemachines

Hoelang gaat de koffiemachine mee?

Hoelang een koffiezetapparaat meegaat, verschilt per apparaat. De duur is afhankelijk van de bouwkwaliteit, hoe vaak je hem gebruikt, de prijs en het onderhoud. Gemiddeld gaat een apparaat zo'n 2,5 jaar mee als je 3 kopjes per dag drinkt, maar je hebt nog langer plezier van een apparaat van superieure kwaliteit.

Hoe vaak moet je een koffiemachine ontkalken?

Het is belangrijk dat je koffiemachine regelmatig goed schoonmaakt, om de hygiëne en de koffiesmaak te behouden. Sommige koffiezetapparaten geven het aan als je ze moet ontkalken, maar bij oudere of goedkopere apparaten moet je dat zelf in de gaten houden. Dat is gelukkig niet moeilijk; je proeft het namelijk aan je koffie en/of je ziet witte stukjes ronddrijven. Elke drie maanden je koffiemachine ontkalken is voor de gemiddelde machine voldoende.

Kun je elk soort koffieboon in een koffiemachine gebruiken?

Het verschilt per koffiemachine welke soort koffieboon je nodig hebt. De beste koffiebonen bestaan meestal uit een mix van arabica- en robustabonen. Sommige machines hebben juist geen bonen nodig maar cups, pads of gemalen koffiebonen.

Welke koffiemachine moet ik kopen?

Welke koffiemachine het beste past bij jou is helemaal afhankelijk van jou wensen. Kijk naar de specificaties van het koffiezetapparaat om een goede keuze te maken.

Kijk onder andere naar welk soort apparaat je wilt, of je slimme functies wilt, welk formaat machine het beste past in jouw keuken, het onderhoudsgemak, de pompdruk, of je melk wilt opschuimen en volgens welke methode, het type maalschijven, hoeveel kopjes je per keer wilt kunnen zetten en het vermogen.

Welke koffiemachine moet ik hebben?

Het is uiteindelijk je persoonlijke keuze welke koffiemachine je moet hebben. Ik kan je niet zeggen welke het beste bij jou past, maar ik kan je wel helpen door je hieronder een overzicht te geven van de beste koffiemachines van dit moment en hun belangrijkste specificaties! 👇

Automatisch uitschakelenAantal kopjes per keerSnoerlengte
1UNKNOWN coffee makers
2Moccamaster KBGV SelectJa101 m
3Capresso CoffeeTeam TS with conicalJa101 m
4coffee makersJa101 m
5Capresso CoffeeTeam TS with conicalJa101 m

UNKNOWN coffee makers

Moccamaster KBGV Select

Automatisch uitschakelen: Ja

Aantal kopjes per keer: 10

Snoerlengte: 1 m

Capresso CoffeeTeam TS with conical

Automatisch uitschakelen: Ja

Aantal kopjes per keer: 10

Snoerlengte: 1 m

coffee makers

Automatisch uitschakelen: Ja

Aantal kopjes per keer: 10

Snoerlengte: 1 m

Capresso CoffeeTeam TS with conical

Automatisch uitschakelen: Ja

Aantal kopjes per keer: 10

Snoerlengte: 1 m

Conclusie

Hopelijk ben je nu wat wijzer geworden en heb ik je goed geholpen met het kiezen van de juiste koffiemachine. Welke je ook kiest, 's ochtends word jij weer lekker wakker met de geur van verse koffie van je nieuwe koffiemachine!

Heb je nog vragen, tips of heb je zelf een koffiemachine gekocht met dank aan dit artikel? Laat dan een reactie hieronder achter. Geniet van je kopje koffie en bedankt voor het lezen! ☕

Was dit artikel behulpzaam?

Deel dit artikel:
Kylie Goutziers
Kylie Goutziers
Kylie Goutziers is student gezondheid en maatschappij in Wageningen en een van haar passies is schrijven. Naast haar studie werkt ze als freelance content creator.

Meld je aan!

Ontvang onze leuke artikelen in je mailbox!







    Double-click to edit button text.
    Mercat is dé website voor inspiratie voor huis, tuin en verzorging. Hier beoordelen we producten, delen we tips en beantwoorden we alle belangrijkste vragen over deze onderwerpen.
    Contact
    Email
    [email protected]
    Adres
    Verlengde Duinvalleiweg 295
    1361BR, Almere
    Nederland
    © 2021 mercat.nl All rights reserved

    Bedankt voor het abonneren :)

    crossmenu