Onze categorieën
Over onsContact

Home 

• 

Over Ons

Over Ons

Welkom! Leuk dat je meer over ons wilt weten. Bij Mercat doen we onafhankelijk onderzoek naar alles in en rondom je huis en je persoon en vertalen dit naar toegankelijke artikelen. Hiervoor houden we ons aan een paar principes – en vertrouwen we op onze topschrijvers!

Doelgedreven

We informeren je over allerlei zaken in en rondom je huis en verzorging en zorgen dat onze artikelen up-to-date blijven. Daarbij wilt het oog ook wat, dus we pakken het totaalplaatje meteen in met een mooie pagina.

Onafhankelijk

Mercat is onafhankelijk, wat wilt zeggen dat alleen onze schrijvers invloed hebben op de inhoud van onze artikelen. We ontvangen geen betalingen of gratis producten in ruil voor gunstige reviews of andere lovende content.

Nauwkeurig

Ze controleren onze content voor publicatie altijd op nauwkeurigheid en taalgebruik. Daarnaast houden we onze informatie ook up-to-date door om de zoveel tijd onze artikelen bij te werken. Zo kom je niet voor verrassingen te staan!

Onze Mercats

Door deze toppers is Mercat zoals Mercat is.
Amber Christen Amber Christen
Amber is een student en zzp'er met een passie voor geschiedenis, taal en allerlei vormen van creativiteit. Enkele jaren geleden heeft ze haar bachelordiploma Geschiedenis behaald en momenteel gaat ze voor de master Neerlandistiek. Daarnaast heeft ze haar eigen bedrijf in grafisch vormgeven, fotografie en illustratie en schrijft ze erg graag.
Charlie Hoeben


Charlie is een echte creatieve duizendpoot en heeft in vrijwel alle artistieke uitingen een vinger in de pap. Zijn focus ligt momenteel vooral op grafisch ontwerp en onderzoek doen naar de leukste producten voor Mercat.
Emma Wiedijk Emma Wiedijk
Hi, ik ben Emma, een gezellige en open-minded 25-jarige mediastudente uit Amsterdam. Ik ben geboren en getogen in de Jordaan in Amsterdam en momenteel woon ik in een zolderkamer in de Pijp. Naast mijn studie werk ik met veel plezier als freelance content creator en redacteur, waar ik me de komende jaren verder in wil ontwikkelen.
Kylie Goutziers Kylie Goutziers


Kylie Goutziers is student gezondheid en maatschappij in Wageningen en een van haar passies is schrijven. Naast haar studie werkt ze als freelance content creator.
Merle Hebing


Hoi, mijn naam is Merle Hebing. 25 jaar oud en woon in de mooie Achterhoek. Ik ben lekker nuchter en altijd in voor een grapje.
Daan van der Heijden Daan van der Heijden


Daan woont in het Zuiden van het land waar hij van het Bourgondische leven geniet. Wanneer Daan niet schrijft, gaat hij graag op avontuur: reizen, ontdekken en ontmoeten staan dan ook hoog op de lijst. Ook brengt hij veel tijd door met zijn dochter, die vaak meegaat als het avontuur roept.
Contact opnemen?
Je kunt altijd bij ons terecht met al je vragen of opmerkingen.
Contact
Mercat is dé website voor inspiratie voor huis, tuin en verzorging. Hier beoordelen we producten, delen we tips en beantwoorden we alle belangrijkste vragen over deze onderwerpen.
Contact
Email
[email protected]
Adres
Verlengde Duinvalleiweg 295
1361BR, Almere
Nederland
© 2021 mercat.nl All rights reserved

Bedankt voor het abonneren :)

crossmenu